Sieradenverkoop

De sieraden van Trend-Sieraden zijn ook te koop via sieradenparty`s!

Zeg nou zelf, het is toch super gezellig om met een aantal vriendinnen/ familieleden/ kennissen etc. te shoppen bij u thuis! Ik komen graag bij u langs met de sieradencollectie. De sieraden zijn allemaal uniek en ook nog eens betaalbaar. De collectie bestaat uit verschillende modellen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Voor iedereen zit er qua stijl en prijs wel wat bij. De sieraden variëren qua prijs tussen de 12 en 25 euro.

Tijdens de party wordt er uitleg gegeven over de verschillende materialen die gebruikt zijn en kan er naar hartelust gepast en gekeken worden. Indien een sieraad niet in de juiste kleur aanwezig is, dan kan deze altijd voor u gemaakt worden (afhankelijk van de leverbaarheid van de materialen). De bestelling wordt dan met ca. een week naar uw huis gestuurd. Een sieraad verstellen in lengte kan diezelfde avond nog gedaan worden.

Geheel vrijblijvend kom ik op de door de gastvrouw gekozen locatie. De sieraden kunnen aan het eind van de sieradenparty afgerekend.

De sieradenparty`s kunnen op iedere dag van de week plaatsvinden. Alle verzoeken zij op aanvraag.

Interesse in een sieradenparty? Stuur een email!

© 2010 - 2023 Trend-Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel